30 липня Collaborator відсвяткував свій день народження. Цьогоріч їм виповнилося 6, і це чудова нагода сказати дякую, підвести певні підсумки, згадати успіхи та досягнення, яких було чимало.

Verification: P9NBiqhhznjxhjuvd9GZo2zj2icvyhWCCVs9yV0b

Звершення та здобутки

За рік команда Колаборатора зробила великий прогрес у напрямку європейського, американського та інших міжнародних ринків. Було залучено понад 10 тисяч відбірних майданчиків.

Сьогодні угоди, де умовно замовник з Франції дає завдання власнику майданчика з США чи Бразилії, а реферальну винагороду отримує користувач з Таїланду, вже є нормою.

Колаборатор продовжує цей вектор та допомагає українським і не тільки бізнесам просуватись легше та швидше на міжнародних ринках, а власникам сайтів, новинних редакцій, авторам телеграм-каналів заробляти гроші та підтримувати їх в цей складний час.

За цей рік Колаборатор зробив чимало:

  • вийшли на новий рівень якості та географії в роботі з власниками майданчиків;
  • зробили багато продуктових поліпшень і для замовників, і для власників;
  • продовжили інвестувати в розвиток навчальних ініціатив, тепер лише українською. Експертні вебінари та конференція доповнились новим форматом SEO-Roundtable;
  • продовжували підтримувати ЗСУ????

Наші цінності залишаються незмінними — невпинний розвиток та постійний рух вперед????‍♂

Святкуємо День Народження

Плани на майбутнє

Попри усі виклики сьогодення, тривоги, зміни, у непростий для всіх нас час ми гуртуємось навколо спільної мети — бути сильними, розвиватись, йти вперед, долаючи труднощі.

Дякуємо команді Колаборатора, яка невпинно щоденно продовжує створювати гідний продукт для всіх нас.